O nas 3

Z dejavnostjo oddajanja tiskalnikov in multifunkcijskih naprav se ukvarjamo že 9 let. V tem času smo oddali v najem že več kot 900 naprav na področju Prekmurja in Štajerske. Naprave oddajmo tako posameznikom kot tudi malim, srednje velikim in velikim podjetjem, javnim zavodom, šolam

Podjetje je v tem času zrastlo na 7 zaposlenih. Z nenehnim usposabljanjem in sledenjem novostim in trendom se trudimo svojim strankam ponuditi le najboljše.

Poslanstvo

Podjetjem zagotovimo brezskrbno črno-belo in barvno tiskanje. Svoje naročnike razbremenimo skrbi izbire in nakupa naprave za tiskanje, prihranimo jim čas ter znižamo stroške, povezane s tiskanjem. Naročnikom vedno nudimo optimalne rešitve glede na potrebe, ki jih imajo.

Vizija

Ponujamo vedno boljše rešitve na področju pisarniškega tiskanja. Čutimo se odgovorni do svojih naročnikov, zato je naše medsebojno sodelovanje vedno vzajemno, pošteno in predvsem zaupanja vredno.

Organizacija naših servisnih storitev na terenu je edinstvena na trgu. Težave naših naročnikov tiskalnikov in multifunkcijskih naprav rešimo strokovno, predano in v zelo kratkem času. Ogromno problemov rešimo tudi na daljavo.

ZAKAJ MI?

Želite tiskati ceneje?

Z najemom tiskalnika je cena črno – belega in barvnega izpisa enaka!

Se sprašujete, kateri tiskalnik oziroma multifunkcijska naprava je prava izbira za vašo organizacijo? S posvetom bomo prisluhnili vašim željam in potrebam in predvideli najboljšo rešitev!

Ob težavah s tiskalnikom, skenerjem ali kopirnim strojem de želite dodatno obremenjevati IT oddelka, ali pa ga v podjetju morda niti nimate? Naši strokovnjaki iz servisne podpore so vam na voljo v izjemno kratkem času; napake odpravijo v povprečju v 2 – 4 urah! Zavedamo se, da lahko v nujnih primerih izostanek tiska predstavlja podjetju tako izgubo kot tudi izgubo dragocenega delovnega časa.

Vi najamete, mi poskrbimo za preostalo

Dostava

napravo vam dostavimo v vašo pisarno oziroma na željeno lokacijo.

Priklop

napravo vam priklopimo v omrežje in z njo povežemo željene računalnike.

Uvajanje uporabnikov

uporabnike uvedemo v uporabo naprave.

Servisna podpora

za vse morebitne težave z napravo je tukaj za vas naša hitro odzivna servisna služba! Poskrbimo za redno servisiranje in vzdrževanje naprave in dostavo kartuš.

cena črno-belega ali barvnega izpisa je enaka

Zaupajo nam tudi